пʼятницю, 29 жовтня 2021 р.

 

Уряд створив школу для дітей, які перебувають на лікуванні

Кабінет Міністрів України утворив державну установу «Школа супергероїв», яка надаватиме освітні послуги дітям, що перебувають на стаціонарному лікуванні або яким надається реабілітаційна допомога в закладах охорони здоров'я. Відповідне рішення ухвалено під час засідання уряду.

«Школа супергероїв» створена для надання освітніх послуг у сфері дошкільної та повної загальної середньої освіти дітям (зокрема здобувачам професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти в частині здобуття повної загальної середньої освіти), які перебувають на стаціонарному лікуванні або яким надається реабілітаційна допомога в закладах охорони здоров’я. 

За розробленою моделлю при великих дитячих лікарнях в усіх областях України будуть створені освітні центри, де зможуть отримати освітні послуги діти, що мають онкологічні захворювання, СНІД, потребують постійного гемодіалізу, чекають на операції, перебувають в опікових центрах та психіатричних лікарнях, перебувають у лікарнях через COVID-19, отримують реабілітаційну допомогу.

 Детальніше...https://osvita.ua/school/84927/

Немає коментарів:

Дописати коментар