пʼятницю, 7 травня 2021 р.

 Більшість учнів задоволені навчанням онлайн, - Служба якості освіти

Більшість школярів задоволені навчанням онлайн, тому важливо вдосконалювати технології дистанційного навчання, орієнтуючись на дитину.

Про це заявив голова Державної служби якості освіти Руслан Гурак під час участь в онлайн-сесії з питань дистанційної освіти у школах.

За його словами, про задоволеність учнів дистанційним навчанням свідчать результати моніторингових досліджень.

«В організації дистанційного навчання визначальними для його якості є чотири форми взаємодії: учень–зміст, учень–учень, учень–вчитель та вчитель–батьки. Як показують результати моніторингових досліджень, більшість учнів задоволені навчанням онлайн. Тому важливо вдосконалювати технології дистанційного навчання, орієнтуючись на замовника освітніх послуг, дитину, аби підвищувати якість надання освітніх послуг», — зазначив очільник Держслужби.

Він також повідомив, що Державною службою якості освіти виокремлені чотири чинники якості організації дистанційного навчання, зокрема, досвід упровадження онлайн-навчання, забезпечення комп’ютерною технікою і доступом до Інтернету, мотивація учнів, вчителів, батьків, директорів шкіл і засновників, а також безпека в Інтернеті.

 Детальніше...https://osvita.ua/school/82402/


Немає коментарів:

Дописати коментар