середу, 24 лютого 2021 р.

 

Через 10 днів завершується реєстрація на ЗНО

5 березня закінчується реєстрація здобувачів повної загальної середньої освіти поточного року та випускників минулих років для участі в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

Про це йдеться в повідомленні Українського центру оцінювання якості освіти.

Наразі для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні й державній підсумковій атестації зареєстровано майже 150 тисяч осіб, які обрали понад 611 тисяч тестувань.

Найпопулярнішими предметами у здобувачів освіти наразі є математика, яку обрали майже 120 тисяч осіб, історія України – понад 115 тисяч осіб, а також українська мова і література – понад 100 тисяч учасників. Ще понад 46 тисяч осіб зареєструвалися для участі в тестуванні з української мови.

Також традиційно популярними є географія (понад 70 тисяч осіб), англійська мова (понад  60 тисяч учасників) і біологія (понад 48 тисяч осіб).

Найбільше випускників, успішно зареєстрованих для проходження ЗНО станом на 23 лютого, у Харківській і Полтавській областях ( понад 50%), найменше зареєстрованих – у Хмельницькій області (19%).

Спеціалісти УЦОЯО звертають увагу осіб, які надіслали реєстраційні документи, на те, що підтвердженням факту реєстрації для участі в ЗНО є Сертифікат, який особа отримує в індивідуальному конверті разом з реєстраційним повідомленням.

Якщо Ви ще не отримали такого документа, перевірте, будь ласка, стан опрацювання реєстраційних документів за допомогою спеціального сервісу.

Якщо Ви вже маєте Сертифікат ЗНО, однак помітили помилку в деяких персональних даних, Ви можете внести необхідні зміни до 5 березня 2021 року, скориставшись спеціальним сервісом «Внести зміни».

Як відомо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання проходитиме з 21 травня до 15 червня 2021 року.

 Детальніше...https://osvita.ua/test/80883/

Немає коментарів:

Дописати коментар