понеділок, 28 грудня 2020 р.

 

Новорічні завдання для розвитку дитини

Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей дошкільного та молодшого шкільного віку різноманітні практичні завдання новорічної тематики, що дозволять цікаво й з користю провести час у період зимових новорічних канікул.

«Новорічні» завдання у веселій та невимушеній формі розвиватимуть дитячу спостережливість, увагу, дрібну моторику та фантазію. Виконання запропонованих завдань покращить зорово-моторну координацію, тренуватиме пам’ять, сприятиме розвитку логічного, просторового та творчого мислення, вихованню всебічно розвиненої особистості.

Перетворюємо фігури на новорічні предмети або істот. Це завдання стане чудовою нагодою для розвитку фантазії вашої дитини, водночас допомагаючи закріпити знання про геометричні фігури. Дитині пропонується домалювати до геометричних фігур певні елементи таким чином, щоб перетворити її на річ або істоту, що пов’язані з Новим роком.

Гірлянда: склад числа 10Завдання спрямоване на закріплення знань про склад числа 10. Виконуючи завдання, дитина опановуватиме навички додавання та віднімання одноцифрових чисел у межах 10. Завдання сприятиме розумінню сутності арифметичних дій, формуванню математичної компетентності.

Розв’язуємо новорічні судоку. Це завдання містить чотири головоломки судоку, адаптовані для дітей молодшого шкільного віку. Виконуючи завдання, дитина розвиватиме не лише логічне мислення, уважність та посидючість, а й навички малювання, дрібну моторику.

Детальніше...https://osvita.ua/school/53746/

Немає коментарів:

Дописати коментар