четвер, 25 травня 2023 р.

Професійний діалог для практичних психологів закладів професійно-технічної освіти „Психологічний супровід та підтримка дорослих і дітей у кризових ситуаціях”


  Психологічний супровід та підтримка дітей та дорослих у кризових ситуаціях є важливим елементом для підтримки психічного здоров'я та здатності людини долати труднощі. Кризова ситуація може бути будь-якого роду - від природних катастроф, до особистих криз, таких як втрата роботи, розлучення, хвороба або смерть близької людини. Незалежно від причини кризи, люди можуть переживати важкі емоції, такі як тривога, страх, розпач та безпорадність. Психологічний супровід та підтримка допомагає зменшити ці емоції та надати підтримку тим, хто потребує допомоги.

       Виклики сьогодення та соціальні очікування зумовили до обговорення та ретельного огляду зазначеної теми на засіданні професійного діалогу для практичних психологів ЗПТО, що відбулося 23 травня 2023 р. „Психологічний супровід та підтримка дорослих і дітей у кризових ситуаціях»”.https://ippo.edu.te.ua/about/news/profesijnij-dialog-dlya-praktichnih-psihologiv-zakladiv-profesijno-tehnichnoi-osviti-psihologichnij-suprovid-ta-pidtrimka-doroslih-i-ditej-u-krizovih-situaciyah

Немає коментарів:

Дописати коментар