понеділок, 24 квітня 2023 р.

Про науково-практичну семінар-конференцію для працівників психологічної служби «Особливості діяльності психологічної служби у системі освіти з розвитку резильєнтності як особистісного ресурсу учасників освітнього процесу в умовах війни»

 

20 квітня 2023 року навчально-методичним центром практичної психології і соціальної роботи організовано і проведено науково-практичну семінар-конференцію «Особливості діяльності психологічної служби у системі освіти з  розвитку резильєнтності як особистісного ресурсу учасників освітнього процесу в умовах війни».

Ми живемо в умовах тотальної невизначеності. Планувати щось складно, адже ми знаходимося під впливом величезного стресу. Наша увага прикута до стрічки новин про хід війни. Багато людей втрачають стабільність у роботі та доходах, знаходяться під обстрілами, сумують за близькими та за покинутими домівками. А спеціалісти, робота яких пов’язана з людьми, знаходиться під особливо сильним ударом. Це, безумовно, стосується і психологів, і соціальних педагогів. Їм необхідно вміти стабілізувати свій психічний стан, чинити опір стресу та проявляти життєстійкість для того, щоб допомогти учням, батькам, вчителям віднайти власні ресурси діяти, працювати, вчитися, планувати своє життя і бути готовими ці плани змінювати.

https://ippo.edu.te.ua/about/news/pro-naukovo-praktichnu-seminar-konferenciyu-dlya-pracivnikiv-psihologichnoi-sluzhbi-osoblivosti-diyalnosti-psihologichnoi-sluzhbi-u-sistemi-osviti-z-rozvitku-rezilentnosti-yak-osobistisnogo-resursu-uchasnikiv-osvitnogo-procesu-v-umovah-vijni#prettyPhoto

Немає коментарів:

Дописати коментар