пʼятницю, 28 січня 2022 р.

 

ELPD запрошує викладачів на онлайн стажування в Польщі

Ви – успішний викладач, але відчуваєте, що ваш потенціал виходить далеко за межі нині можливого? Тоді ці пропозиції – для вас.

Стажування за кордоном – це чудова нагода не просто отримати нові знання й завести цікаві та корисні знайомства. Це реальний шанс розширити свої наукові горизонти та вдосконалити педагогічні напрацювання. Щоб досягти бажаного успіху й результату, потрібно кожний свій наступний крок робити ще більш впевнено і майстерно, особливо у педагогічній діяльності.

У таких науково-навчальних міжнародних проєктах для викладачів є беззаперечні переваги. Оцініть їх і зробіть висновок, який, без сумніву, приведе вас на один із напрямів стажування, що пропонує вам Європейська ліга професійного розвитку (ELPD).

·                     Обмін досвідом із зарубіжними колегами. Під час проходження онлайн-стажування ви матимете можливість спілкуватися із польськими викладачами. Чужий досвід може стати безцінним і, щонайважливіше, унікальним джерелом інформації. А ви, у свою чергу, розкажете польським колегам про власні спостереження та практику.

·                     Нові теоретичні й практичні знання. Така форма навчання підходить усім, хто планує отримати вчені звання доцента, професора та старшого наукового співробітника або ж наукові ступені – кандидата і доктора наук.

·                     Розширення свого кругозору та вдосконалення професійних навичок. Міжнародне онлайн-стажування – це ідеальний формат для амбітних, цілеспрямованих педагогічних та науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації, які прагнуть поглиблювати та вдосконалювати свої знання.

Отож, Європейська ліга професійного розвитку у цьому році пропонує дистанційне стажування наступних напрямків:

·                     14 лютого – 25 березня для педагогічних та науково-педагогічних працівників – на базі Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie;

·                     28 лютого – 8 квітня для викладачів юридичних дисциплін – в Uniwersytet w Białymstoku;

·                     21 березня – 29 квітня для викладачів закладів вищої освіти України, організоване факультетом Наук про Освіту UwB;

·                     6 червня – 15 липня (виїзд 13-15 липня) для викладачів на базі Університету Collegium Civitas у Варшаві.

Всі організаційні питання команда ELPD бере на себе.

Пам'ятаймо, що «недостатньо тільки отримати знання – їх треба застосувати. Недостатньо тільки бажати – треба діяти». Прислухаймося до мудрої поради великого Гете – і хай успіх прийде до кожного!

Детальніше...https://osvita.ua/abroad/higher_school/poland/85436/

Немає коментарів:

Дописати коментар