вівторок, 29 вересня 2020 р.

 Онлайн-засідання Школи професійної мобільності для практичних психологів закладів професійно-технічної освіти

Головною метою української системи освіти є створення умов для розвитку і самореалізації кожної особистості, яка у свою чергу здатна до самоактуалізації, творчого сприйняття світу та вирішення життєвих труднощів через використання вже набутих знань, умінь і навичок, а також адекватно реагувати на різноманітні життєві кейси. Всі ці чинники спрямовують освітній простір нашої держави на формування в особистості життєвої компетентності як інтегративної якості, що системно характеризує її реальну здатність адекватно і швидко реагувати на стрімкі зміни, що відбуваються в суспільстві, здійснювати відбір способів і засобів досягнення певної мети. Така стратегічна переорієнтація освітньої діяльності спричиняє необхідність системного і комплексного обговорення проблеми життєвої компетентності особистості із врахуванням викликів сьогодення. Саме цим і зумовлена актуальність засідання Школи професійної мобільності для практичних психологів ЗПТО, яке відбулося 23 вересня 2020 року в онлайн-форматі на тему «Формування життєвих компетентностей особистості практичного психолога в умовах освітніх інновацій».

Онлайн-засідання підготовлене та організоване Демидась С. Р., методистом навчально-методичного центру психологічної служби і соціальної роботи та Жизномірською О. Я., кандидатом психологічних наук, доцентом кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти.

Детальніше...http://ippo.edu.te.ua/2020/09/25/onlajn-zasidannya-shkoli-profesijno%d1%97-mobilnosti-dlya-praktichnix-psixologiv-zakladiv-profesijno-texnichno%d1%97-osviti/

Немає коментарів:

Дописати коментар