понеділок, 31 серпня 2020 р.


ЯК ДІЯТИ У ВИПАДКУ ПІДОЗРИ АБО ПІДТВЕРДЖЕНОЇ ХВОРОБИ COVID-19 В УЧНЯ АБО ПРАЦІВНИКА ШКОЛИ – МОН РОЗРОБИЛО АЛГОРИТМ ДЛЯ ДИРЕКТОР
Якщо в учня виявлено ознаки гострого респіраторного захворювання, його необхідно ізолювати у спеціальному приміщенні школи й невідкладно зв’язатись із батьками, а якщо COVID-19 підтвердився, клас такого учня направляється на самоізоляцію і переходить на дистанційне навчання. Про це йдеться у рекомендованому алгоритмі дій у разі виявлення в учня або працівника школи ознак гострого респіраторного захворювання, оприлюдненому на сайті МОН сьогодні, 31 серпня 2020 року. 
Якщо в учня виявлено ознаки гострого респіраторного захворювання, його необхідно направити до спеціально відведеного приміщення школи у супроводі уповноваженої особи та невідкладно поінформувати про випадок батьків або законних представників. 
У разі, якщо дитина налякана, працівник закладу, який супроводжує таку дитину, має заспокоїти її та залишатись із нею в окремому приміщенні, яке добре провітрюється, не знімати маску і дотримуватись дистанції.
 Детальніше....https://mon.gov.ua/ua/news/yak-diyati-u-vipadku-pidozri-abo-pidtverdzhenoyi-hvorobi-covid-19-v-uchnya-abo-pracivnika-shkoli-mon-rozrobilo-algoritm-dlya-direktoriv                                                                                                                                                                              

Немає коментарів:

Дописати коментар