понеділок, 14 жовтня 2024 р.

Проведено VІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності»



 
10-11  жовтня 2024 року у місті Тернополі проведено VІІ Міжнародну науково-практичну конференцію «Розвиток професійної майстерності педагога в умовах нової соціокультурної реальності».
У роботі конференції взяли участь понад 300 науковців і практиків освітньої галузі. Зокрема, тези  на адресу оргкомітету надіслали 18 докторів наук і 77 кандидатів наук (докторів філософії) з України, Австрії, Туреччини, Латвії, Норвегії, Польщі і Китаю. Читати далі...

субота, 12 жовтня 2024 р.

Семінар на тему «Реалізація дидактичної інтеграції на основі взаємодії мистецтв і методів компаративістики у мистецькій освітній галузі Нової української школи»

 11 жовтня 2024 року в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти на платформі сервісу Google Meet проведено семінар для  учителів мистецтва та консультантів центрів професійного розвитку педагогічних працівників на тему «Реалізація дидактичної інтеграції на основі взаємодії мистецтв і методів компаративістики у мистецькій освітній галузі Нової української школи». Читати далі...