пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

Кавецький Віктор Євгенович

v.kavetskyj@ippo.edu.te.ua


Кандидат педагогічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри.
З 1991 р. до 1996 р. навчався в Тернопільському експериментальному інституті педагогічної освіти, де отримав вищу освіту зі спеціальності «Практична психологія», кваліфікація – практичний психолог.
Після закінчення ВНЗ працював практичним психологом у Березовицькій і Великоглибочецькій загальноосвітніх школах.
У 2000 р. в Тернопільському національному педагогічному університеті імені Володимира Гнатюка захистив кандидатську дисертацію на тему «Підготовка учнів загальноосвітніх шкіл до професійного самовизначення в сучасних умовах» зі спеціальності 13.00.07 – теорія і методика виховання.
З 2000 р. до 2010 р. працював на посаді викладача, доцента, завідувача кафедри психології Тернопільського експериментального інституту педагогічної освіти. Протягом 2005–2006 рр. працював головним спеціалістом, інспектором, начальником відділу вищої та професійної освіти управління освіти і науки Тернопільської облдержадміністрації.
З 2010 р. працював на посадах викладача, доцента кафедри педагогіки і психології Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти. З 2016 р. – доцент кафедри педагогіки і психології та інклюзивної освіти (в. о. завідувача кафедри) Тернопільського обласного комунального інституту післядипломної педагогічної освіти.
Керівник випускних робіт практичних психологів, соціальних педагогів, вихователів ДНЗ.
Організовує і проводить тренінги, практикуми для практичних психологів області на тему «Формування компетенцій з надання консалтингових послуг учасникам навчально-виховного процесу».
У науковому доробку понад 30 публікацій. Сферою наукових інтересів є підготовка особистості до професійного самовизначення, психологія професійної діяльності педагогічних працівників, формування життєвих компетентностей школярів, психологічне консультування суб’єктів навчально-виховного процесу в закладах освіти.

Немає коментарів:

Дописати коментар